RODA JLS

PARTIZAN NIS – SLOBODA 77:57

PARTIZAN NIS – SLOBODA 77:57

U okviru 18. kola JLS odigrana je utakmica u kojoj nije bilo neizvesnosti. Ekipa Slobode, koja je lošije rangirana od ekipe Partizana, došla je u oslabljenom sastavu. Domaćin je kontrolisao rezultat od podbacivanja lopte do poslednjeg zvižudka pištaljke. Kvalitetnija ekipa Partizana je iskoristila ovu utakmicu da pruži šansu svim igračima I u boljem ritmu uđe u završnicu prvenstva.
Aleksandar Bućan, Ozbiljno smo ušli meč i nismo dozvolili protivniku da se razigra. Kontrolisali smo rezultat i igrali u našem ritmu. Čestitam ekipi Slobode na fer i korektnoj borbi.
Bogdan Trifunović, Čestitam svojim igračima na pobedi. Pokazali smo određeni kvalitet I ozbiljno učli u meč od samog početka. Iskoristili smo utakmicu da podignemo formu I spremi dočekamo kraj prvenstva.
Lučić V., Došli smo u oslabljenom sastavu, bez nekoliko povređenih igrača. Borili smo se koliko smo mogli, nismo imali dobar procenat za tri poena, dok smo ostalo odradili koliko smo mogli. Nismo nezadovoljni ovom utakmicom, iskoristili smo prliku da damo šansu mlađim igračima.
Danilo Krstić, Ekipa Partizana pokazala je da kvalitetna I dobra. Otvorili su utakmicu agresivnije, pokušali smo kasnije da se vratimo, ali su odgovorili još jačom igrom u trećoj četvrtini.

More in RODA JLS