TRIGLAV KLS

PARTIZAN NIS – POLET 108:67

PARTIZAN NIS – POLET 108:67

Na početku utakmice znalo se da je KK Partizan veliki favorit, sa dodatnim motivom da završi regularni deo sezone sa pobedom. Od početka utakmice igrači Partizana su ušli jako, stekli prednost, svojom agresivnošću i držali prednost do samog kraja. Ekipa Poleta je odigrala jednu fer i sportsku utakmicu, ali je jasno da su u ovom trenutku igrači Partizana na višem nivou, barem kad je u pitanju atleticizam.
Dragoljub Avramović, Želeo bih da čestitam svojim igračima koji su uspešno završili regularni deo sezona. Pred nama je naporan rad i tek predstoje prave utakmice. Ekipi Poleta želim dosta uspeha u daljem radu.
Marko Brekić, Utakmica smo otvorili dobro. Pogodili neke šuteve iz daljine i rutinski priveli utakmicu kraju. Čestitam svojoj ekipi na dosadašnjem radu i željno iščekujemo nastavak sezone.
Zoran Petrović, Ekipa Partizana je dosta bolja i kvalitetnija. Od Nove godine smo jako malo i slabo treniralo, što se i odrazilo na teren. Naravno ovo nije alibi varijanta, pošto je Partizan odigrao u slabijem sastavu i sa manje truda došao do zaslužene pobede. Nama je čast da igramo sa ovako velikim klubovima.
El Hariri, Pored ovako jake ekipe Partizana, pored uloženog truda nismo mogli da dodjemo do pobede. Ekipi Partizana čestitam na uspehu, dok svojim saigračima čestitam na fer borbi.

More in TRIGLAV KLS