RODA JLS

DYNAMIC VIP PAY – SLOBODA 87:56

DYNAMIC VIP PAY – SLOBODA 87:56

VLADIMIR LUČIĆ TRENER KK SLOBODA, Prvo bih hteo da čestitam ekipi Dynamica na zasluženoj pobedi mi smo danas dali svoj maksimum, došli smo sa nešto mlađom ekipom imali smo neki zastoj i problema međutim to ne umanjuje zasigurno pobedu kvalitetnije i bolje ekipe Dynamica i ja im čestitam na zasluženoj pobedi. Mi sledeću utakmicu igramo odloženu protiv Partizana u Beogradu čeka nas još jedno gostovanje protiv takođe jedne od kvalitetnijih ekipa u ovoj Roda JLS pripremamo se za ovo gostovanje i privodimo prvenstvo kraju.
DANILO KRSTIC IGRAČ KK SLOBODA, Utakmicu smo počeli loše dozvolili smo protivniku na početku da napravi 15 poena razlike koju su oni povećavali tokom celog meča. Pokušavali smo da ih stignemo ali bezuspešno. Na kraju je ta razlika otišla na 30 poena iako smo mi dali sve od sebe. Čestitam ekipi Dynamica na zasluženoj pobedi.
LAZAR GRBOVIĆ MVP KK DYNAMIC VIP PAY, Čestitam protivniku na fer i korektnoj igri i mojim momcima na pobedi i što su odigrali jednu dobru partiju pogotovu u odbrani. Okrećemo se sledećoj utakmici protiv Mege.
STEVAN MIJOVIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY, Čestitke mojoj ekipi na važnoj pobedi i ekipi Slobode na fer i korektnoj igri. Posle vrlo teškog perioda za nas, teških utakmica, gde je većina bila na loptu i poraza od Zvezde u prošlom kolu, krajnje ozbiljno smo shvatili ovu utakmicu, koja nam je bila jako važna i u rezultatskom i nekom psihološkom smislu, što nam je važno radi samopouzdanja i daljeg rada. Nastavljamo dalje borbu za što bolje mesto na tabeli na kraju sezone.

More in RODA JLS