TRIGLAV KLS

VIZURA – MLADOST 95:51

VIZURA – MLADOST 95:51

U sportskom centru Vizura Sport u Zemunu, odigrala se rezultatski skroz nezanimljiva utakmica 20. kola Triglav kadetske lige Srbije između KK Vizura i KK Mladost iz Zaječara, ali isto tako sa dosta lepih košarkaških poteza.
Domaća ekipa je od samog starta pokazala da je dominantnija i mnogo bolje otvorila utakmicu, pa je prva četvrtina završena rezultatom 26 prema 9. U drugoj četvrtini domaćin je još povećao prednost i otišao na pauzu sa +25. I posle pauze, ekipa Vizure pokazala da je znatno bolja od ekipe iz Zaječara i pobedila utakmicu sa 95:51, sa čak 44 poena razlike. Kod domaćina se posebno istakao Filip Anđušić sa 20 poena, 6 skokova i indeksom 28, zatim Stefan Todorović sa 14 poena i Novak Gole sa 13 poena.
ALEKSANDAR GLIŠIĆ, Zadovoljan sam igrom protiv slabijeg protivnika. Dobro smo odigrali, dao sam priliku i mlađim igračima – pionirima. Ne bih hteo da ovo bude mera. Voleo bih da možemo da budemo bolji protiv timova sa vrha tabele. Nastavljamo da radimo kako bi bili još bolji na završnom turniru. Zahvaljujem se gostima na fer i korektnom odnosu. Idemo dalje!
FILIP ANĐUŠIĆ, Ušli smo jako u utakmicu, dobro smo trčali kontranapade i zasluženo smo pobedili ovu utakmicu.
MILAN VELJKOVIĆ, Prvo bih čestitao domaćinu na zasluženoj pobedi. Što se tiče same utakmice, u Zaječaru smo odigrali jednu egal utakmicu i izgubili u produžetku, međutim, ovde je bila totalno drugačija situacija. Ekipa Vizure je totalno fizički dominantnija što je i pokazala na terenu.
ANDRIJA ŽIVADINOVIĆ, Čestitao bih protivnicima na pobedi. Bila nam je veona loša odbrana, pokazali su da su bolji. Kod kuće smo za malo dobili ovu utakmicu, ali oni su pokazali da su bolji od nas.

More in TRIGLAV KLS