TRIGLAV KLS

SPORTS WORLD – MEGA BEMAX 80:88

SPORTS WORLD – MEGA BEMAX 80:88

Dobro otvorena utakmica od strane domaćina. Neizvesno prvo poluvreme utakmice koje se završava sa 5 poena prednosti za Mega Bemaks. Pad igre kod domaćina u prvom delu treće četvrtine rezultirao je velikom prednošću gostiju. Domaća ekipa se od tog trenutku trgla, zaigrala angažovanije i na tri minuta pre kraja utakmice došla do 5 poena zaostatka za Megom. Mećutim, nije imala dovolјno snage da ppreokrene rezultat.
Dragan Pantić, KK Sport`s World Star, Dobra igra mojih igrača tokom većeg dela utakmice. Mali pad koncentracije iskoristili su igrači Mege i napravili veliku prednost. Odmah nakon toga trgli smo se ali nismo uspeli da preokrenemo rezultat. Sve čestitke Megi na pobedi.
Dušan Stojičić, KK Sport`s World Star, Dobra utakmica sa naše strane. Uspeli smo da se odupremo mnogo jačoj ekipi Mege. Čestitam igračima Mege na pobedi.
Stefan Bulatović, KK Mega Bemaks, Čestitke ekipi domaćina na dobroj utakmici, uvek su naše utakmice zanimlјive Oni su jako neugodna ekipa pogotovo na domaćem terenu. Puno sreće treneru i celom stručnom štabu u nastavku sezone.
Marko Klјajević, KK Mega Bemaks, Mislim da smo odigrali jednu korektnu utakmicu, ušli smo motivisano i energično, što se moglo videti u većem delu utakmice.Desio se pad u našoj igri krajem treće i početkom četvrte četvrtine, ali smo na kraju izneli i zasluženo pobedili.

More in TRIGLAV KLS