RODA JLS

PARTIZAN NIS – RADNIČKI 105:48

PARTIZAN NIS – RADNIČKI 105:48

Kvalitetnija ekipa Partizana nije imala problema u duelu sa juniorima iz Kragujevca, dobrom i angažovanom igrom ostvarila je zasluženu pobedu koja im je veoma važna pogotovu na psihološkom planu pred duel sa ekipom BEKA. I gosti zaslužuju pohvale na borbenoj igri i požrtvovanju koji su uložili, bez obzira na veliku razliku.
Aleksandar Bućan, Pobedu je odlučio kvalitet ekipe Partizana u odnosu na goste kao i ozbiljnom prilazu meču, što nam je veoma bitno pred sledeću važnu utakmicu.Čestitke gostima na fer i korektnoj igri.
Tadija Tadić, Ako se može meriti ovo nam je bila jedna od lakših utakmica, ali je ekipa shvatila sasvim ozbiljno.Čestitam mojim igračima pobedu a gostima više sreće u narednim susretima.
Boško Lalić, Veoma teška utakmica za moju ekipu koja se nije najbolje snašla na početku tako da je ekipa Partizana to iskoristila, nastavila sa maksimalnom igrom i pobedila nas sa velikom razlikom, koja je mogla biti i manja da moji igrači nisu promašili mnogo zicera i uhvatili mnogo manje lopti pod košem obe ekipe. Šta da se radi, protivnik nam je dozvolio da svojim kvalitetom prikažemo ovoliko i možemo biti zadovoljni i okrećemo se narednim utakmicama.
Nemanja Nikolić, Ovo je bila jedna teška utakmica za nas, mi smo trudili da ispoštujemo neke dogovore , ali smo uspeli samo polovično jer je ekipa Partizana mnogo bolja od nas i nije nam dozvolila da odigramo kao smo zamislili.

More in RODA JLS