TRIGLAV KLS

MEGA BEMAX – BORAC 82:72

MEGA BEMAX – BORAC 82:72

Kadeti Borca su dobro otvorili utakmicu. Otvoreno, nadigravajući se, pa šta bude. Prvi period se završio poenom prednosti za Megu. Očekivala se neizvesna utakmica, ali tako nisu mislili igrači Mege. Pojačavaju tempo, ostavljaju igrače Borca na skoro istim poenima kao u prvoj četvrtini i postižu 25. Na poluvreme se otišlo sa prenošću Mege od 9 poena, tj. rezultat 44:35. U trećem periodu identična slikao kao u drugom. Mega isti dobija sa 25:16 i bilo je jasno svima ko je pobednik ovog duela. U zadnjem period ekipa Borca uspeva da smanji rezultat, dobija isti sa 21:13 i dovodi svoj poraz na nivo podnošljivog. Konačpan rezultat je 82:72 za Megu. Najviše su se istakli kod Mege: Kljajević 16p, ind. 19, Mišković 16p, ind 15, Kovačević P. 9 p, ind. 14 i Agoč 9 p, ind 14. Kod Borca su to bili: Mićović 19p, ind. 31, Bumbić 23p, ind 29 i Radovanović 12p, ind 13.
Stefan Bulatović, Čestitke ekipi Borca na dobroj sezoni. Imaju odličnu ekipu ,domaći teren i odličnog trenera. Mi smo se dobro spremili za ovu utakmicu i maksimalno koncetrisano odigrali u odbrani jer smo znali da ako im dozvolimo da se razigraju utakmica ide u njihovom smeru. Želim im sreću na finalnom turniru a mi se spremamo da odigramo u istom ritmu naredna dva kola do kraja sezone i spremimo se što bolje za finalni turnir.
Marko Kljajević, Mislim da smo realno odigrali jednu dobru utakmicu, spremali smo se dugo, jer smo znali o kom protivniku se radi. Od početka smo ušli motivisano i energično u utakmicu, što se pokazalo u prvom poluvremenu. Drugo poluvreme smo kontrolisali, igrali u istom tempu, i završili utakmicu kako treba.
Mihailo Šušić, Zaslužena pobede Mege i ja im na tome čestitam. Dobro smo ušli u utakmicu, ali nismo mogli da pratimo Megin ritam u drugoj i trećoj četvrtini. Da bi igrali sa najboljim ekipama moramo biti dosta čvršći i imati više od 2,3 raspoložena igrača. Još jednom čestitke svim akterima utakmice.
Marko Mićović, Otvorili smo dobro utakmicu i igrali u egalu.U drugoj i trecoj cetvrtini se desio nagli pad u nasoj igri primili smo dosta poena iz tranzicije i nismo uspeli da kontrolišemo skok. U četvrtoj četvrtini smo pokušali da se vratimo ali razlika je bila velika. Čestitao bih saigračima na borbi kao i protivniku na fer i korektnoj igri.

More in TRIGLAV KLS