RODA JLS

MEGA BEMAX – MLADOST 91:64

MEGA BEMAX – MLADOST 91:64

Od samog starta utakmice, Mega ne dozvoljava gostima da se razmahnu. Dobija prvi period sa 23:15 i istim tempom nastavlja u drugoj četvrtini. Na odmor se otišlo sa rezultatom 48:30 i već tada je bilo jasno da će gosti teško do priključka.
Posle velikog odmora stvari se ponavljaju, Mega odličnom odbranom, dobrom energijom dobija treći period sa 24:17. U zadnjoj ćetvrtini se praktično održavala razlika, 19:17 za Megu i sve to za konačnih 91:64. Najbolji kod Mega Bemaxa su bili: Langović 15p, ind. 30, Islamović 21p, ind 22 i Cerovina 10p, ind.12. Kod Mladosti su to bili: Sišić 11p, ind.16, Krsmanović 6p, ind 13 i Pejović 13p, ind. 10.
Vlada Vukoičić, Za nas je utakmica bila vazna da nastavimo niz dobrih igara i da se revansiramo ekipi Mladosti za poraz iz prvog dela. Od samog pocetka smo poceli sa velikom energijom i motivacijom i vec krajem cetvrtine dosli do nesto opipljivije razlike.
Do kraja poluvremeba smo nastavili sa istim pristupom i vec tada dosli na 18 razlike. Drugi deo smo odigrali sa manje pritiska zbog velike razlike sa poluvremena i mirno priveli utakmicu kraju.
Aleksandar Langović, Ubedljiva pobeda i nas trud se isplatio jer u proslom susretu smo izgubili od mladosti samo jedan razlike. Okrecemo se novom kolu i vredno treniramo.
Vladimir Zlatanović, Sigurno da je favorizovana ekipe Mege imala ogromnu zelju da se revansira za poraz u Cacku..to su i uspeli i gotovo svih 40 min bili bolji protivnik sto i pokazuje rezultat..nama ostaje da se sto bolje pripremimo za poslednja 3 kola i pokusamo da na kraju prvenstva zauzmemo sto bolju poziciju pred finalni turnir.

More in RODA JLS