1.ŽLS

Finale drugog stepena KUP-a Srbije za košarkašice između ekipa 021 Beočina i Radivoja Koraća

Finale drugog stepena KUP-a Srbije za košarkašice između ekipa 021 Beočina i Radivoja Koraća

U sredu 7. marta 2018. godine odigraće se finalna utakmica drugog stepena Kupa Srbije za košarkašice između domaćeg 021 Beočina i beogradske ekipe Radivoja Koraća.
Meč počinje u 20.15 sati u sportskoj dvorani u Beočinu, a pobednik će obezbediti učešće na finalnom turniru Kupa „Milan Ciga Vasojević“, koji se održava 16. i 17. marta 2018. u Banji Kovilјači.
Trener domaćina 021 Beočina Aleksandar Jovanović o sutrašnjem finalu je rekao:
– Očekujem da moja ekipa pruži maksimum… Korać je favorit, u poslednjih nekoliko godina osvojio je tri uzastopne šampionske titule, nacionalni Kup i Jadransku ligu… Mi smo novi prvoligaš i svaka pobeda nad tako snažnim rivalom zvučnog imena bila bi malo čudo. Daćemo sve od sebe da odigramo što bolјe, imamo veliku želјu da se nađemo na završnom turniru Kupa „Milana Cige Vasojevića“ – objašnjava Jovanović.
I strateg ŽKK Radivoj Korać Miloš Pavlović izneo je očekivanja pred važan meč
– Igrali smo dva puta ove sezone protiv 021 Beočina, ali nismo bili u punom sdastavu, kao ni oni… Oba puta smo slavili, ali oni su sada u kompletnom sastavu, samo bez Dunje Gvero. Kompletni smo i mi, doduše sa blažim povredama, ali će sve igračice biti spremne da odgovore zahtevima. Bitno je da shvatimo da nas očekuje jedna potpuno nova utakmica i da to što smo ih dva puta pobedili u ovom trenutnku ne znači ništa. Očekujem od svih igračica da daju maksimum. Očekuje nas veoma teška utakmica i samo sa maksimalnim pristupom i angažovanjem možemo da očekujemo prolaz u zavšnicu Kupa – jasan je Pavlović.

More in 1.ŽLS