TRIGLAV KLS

RADNIČKI – ZEMUN FITOFARMACIJA 94:84

RADNIČKI – ZEMUN FITOFARMACIJA 94:84

Odličan meč i pobeda ekipe Radničkog i korak ka cilјu, plasmanu na završni turnir lige. Domaćin je dobro počeo utakmicu i ostvario prednost koju je brzo izgubio u drugoj četvrtini i prepustio vođstvo ekipi Zemuna na poluvremenu. Treća četvrtina, koja je često bila kobna za igrače domaćina, ovaj put je bila presudna da se ostvari pobeda. Napravio je Radnički dvocifrenu prednost i uspeo da je sačuva do samog kraja utakmice. Nije izostala borba do samog kraja, ali je ipak domaćin imao više koncentracije i uspeo da odbije pokušaj priklјučka gostiju. Više raspoloženih igrača je imao Radnički a najviše su se istakli Pavle Stepanović sa 21 poenom i 3 skoka i Lazar Dimovski sa 17 poena, 7 skokova i 6 asistencija. Kod ekipe Zemuna, najbolјu partiju, ujedno vrednu MVP meča, pružio je Aleksa Marković sa indeksom 34 tj 24 poena i 11 skokova.
Želјko Milojević, Veoma važna pobeda pobeda koja nam otvara vrata završnog turnira. Želim da iskoristim priliku da čestitam mojim momcima, pre svega, na hrabroj i pametnoj igri. Bio nam je zadatak da sačuvamo njihovog najbolјeg igrača, Aleksu Markovića, što smo donekle i uspeli. Rezultat nije realan jer je utakmica bila veoma neizvesna do samog kraja. Čestitam ekipi Zemuna na borbenosti i želim im sve najbolјe u nastavku sezone.
Lazar Dimovski, Veoma važna pobeda za nas. Ovom pobedom smo praktično obezbedili plej of. Dobro smo otvorili utakmicu, odlična prva četvrtina, ali smo imali pad u drugoj što je dovelo do toga da gubimo na poluvremenu. Na početku drugog poluvremena smo stegli odbranu i vratili utakmicu. Stekli smo prednost koju smo držali do kraja.
Darko Peruničić, Potpuno zaslužena pobeda domaćina. Mi smo odigrali kako treba samo drugu četvrtinu a to je premalo da se dobije utakmica na gostovanju. Čestitam Radničkom na pobedi a mi se okrećemo narednim utakmicama.
Aleksa Marković, Čestitam ekipi Radničkog na dobroj igri i pobedi. Nismo igrali pametno od starta, mnogo smo grešili. Na svoj kvalitet smo stigli i čak poveli na poluvremenu. U trećoj četvrtini su pogodili šuteve kada je bilo najpotrebnije, a mi nismo imali snage. Čestitam i svojim saigračima na borbenosti.

More in TRIGLAV KLS