TRIGLAV KLS

PARTIZAN NIS – ACTAVIS ACADEMY 88:55

PARTIZAN NIS – ACTAVIS ACADEMY 88:55

Sa povređenim igračima i bolesnima koje Leskovčani nisu doveli i ekipom Partizana koja je bila u sastavu sa igračima koji nedobijaju uvek minutažu kao danas, odigrana je prosečna utakmica u kojoj je ipak kvalitet Partizana došao do izražaja i u lakom tempu izvojevao je pobedu nad borbenim gostima.Moramo pomenuti učinak Aleksandra Sužnjeva , koji je i MVP utakmice kao i njegove saborce Sretenovića, Mihailovića i Dangubića a kod gostiju bolji od ostalih bili su Goran Stefanović, MVP ekipe a pratio ga je Đorđe Jović. Jedna od prosečnih utakmica, koja malobrojnim gledaocima neće ostati u dugom sećanju, jer po prikazanoj igri to i ne zaslužuje.
Dragoljub Avramović, Jedna od lakših utakmica u kojoj su dobili šansu igrači iz drugog plana i najvažnije u svemu su osvojena dva boda sa kojim zadržavamo prvo mesto na tabeli i potvrđujemo kandidaturu za završni turnir kadeta.
Aleksandar Sužnjev, Drago mi je što je moj učinak doprineo da pobedimo i osvojimo dva boda , što baš i nije bilo teško u ovoj utakmici.
Milan Petrović, Došli smo dosta oslabljeni, sa mlađim igračima sa kojima smo počeli a i završićemo ligu. Mislim da smo pružili dobar otpor Partizanu koja je dosta atletski jačaod nas i dominantnija. Nismo imali dobar procenat šuta i imali smo mnogo manje skokova tako da tu leži suština poraza. Čestitam ekipi Partizana na pobedi i želim im uspeh u nastavku prvenstva
Goran Stefanović, Mnogo jača ekipa Partizana nije nam dozvolila dilemu oko pobednika a mi smo se potrudili, koliko smo ovoga puta mogli, da im pružimo dostojan otpor.Čestitke ekipi Partizana na pobedi.

More in TRIGLAV KLS