RODA JLS

SLOBODA – VOJVODINA 87:81

Izuzetno lepa i borbena utakmica koja je bila neizvesna do samog kraja je viđena u hali Veliki park. Prvo poluvreme proteklo je u rezultatskom egalu. Sloboda je uspela da se odlepi oko 6 minuta do kraja utakmice i velikom borbenošću je sačuvala vođstvo do kraja. Završnica je bila dramatična ali zahvaljujući smirenošću kod izvođenja slobodnih bacanja ekipa Slobode je uspesno privela utakmicu kraju.
U ekipi Slobode odlicnu partiju je pružio Aleksa Ćubič sa postignutih 35 poena. U protivničkom taboru kao najbolji pojedinac istakao se Jovan Virijević.
Vladimir Lučić, Posle nekoliko izgubljenih utakmica na „jednu loptu“ uspeli smo da sa velikim zalaganjem i kvalitetom igre pobedimo veoma dobru ekipu Vojvodine koja igra vrlo agresivno sa svih 12 igrača. Imali smo pravu timsku hemiju na terenu koja nam je i donela pobedu.Čestitam protivniku na fer i korektnoj igri.
Aleksa Ćubić, KK Sloboda, Odigrali smo dobru ukamicu u svim segmentima igre.Zaustavili smo njihove najbolje igrače, igrali složno i zasluženo pobedili.

More in RODA JLS