Aktuelno

MLADOST – VOJVODINA 78:73

Osamnaesto kolo Roda juniorske lige i dvanaesta pobeda ekipe Mladosti. Pred raspoloženom četom Vladimira Zlatanovića „pala“ je i Vojvodina. Mladost je od samog početka krenula u pohod novoj pobedi, a to najbolje ilustruje čak 29 postignutih poena u prvom periodu. Do odlaska na odmor, Šušić i drugovi su povećali razliku do sjajnih plus 19.

Drugo poluvreme je pripalo gostima, koji su se u finišu utakmice približili, ali ne i preokrenuli rezultat. Miloje Šušić i Aleksa Krsmanović su predvodili domaći tim do nove pobede, ali su i ostali igrači dali svoj udeo u novom trijumfu. Najbolji pojedinac u ekipi Vojvodine je Danilo Matović koji je ubacio 27 poena uz indeks 30.

Vladimir Zlatanović, trener ekipe KK „Mladost“, Čestitam mojim igračima na pobedi, a ekipi Vojvodine na fer i korektnoj igri. Dobro smo otvorili utakmicu i na odmor otišli sa velikom razlikom, ali smo se u nastavku opustili, napravili neke greške, ali ipak na kraju uspeli da zabeležimo pobedu.

Miloje Šušić, igrač ekipe KK „Mladost“, Utakmicu smo počeli odlučno i čvrsto i stekli određenu prednost koju smo zadržali do poluvremena, a onda u nastavku pali, što je dalo šansu protivniku da se rezultatski približi i učini utakmicu zanimljivijom. Mislim da naša pobeda nijednog momenta nije došla u pitanje.

More in Aktuelno