Aktuelno

MEGA BEMAX – VIZURA 96:88

MEGA BEMAX – VIZURA 96:88

Jedna dobra utakmica u kojoj je Mega pokušavala da ostvari što veću prednost, što je i uspela u drugom periodu. Medjutim, gosti su stalno pretili. Prva četvrtina se završava u korist Mege 28:22. U drugoj ista meta, isto odstojanje, 29:23 za Megu i na odmor se odlazi prednošću domaće ekipe sa 12 poena. U drugom poluvremenu se vodila izjednačena borba, Mega dobija treći period sa 21:18 da bi gosti iz Zemuna uspeli da dobiju četvrti period sa 25:18 za konačnih 96:88 u korist Mega Bemaxa. Najbolji kod Mege su bili: Andrić Marko 11p, ind.25, Mišković Novak 13p, ind 23 i Mušikić Mihajlo 10p, ind. 18. Kod Vizure su to bili: Novak Gole 20p, ind. 23, Bojković Viktor 9p, ind 19 i Todorović Stefan 26p, ind 23.
Stefan Bulatović, Čestitam ekipi Vizure na dobroj sezoni, jako nezgodna ekipa sa odličnim iskusnim trenerom. Želim im puno sreće do kraja prvenstva, i na finalnom turniru
Marko Andrić, Odigrali smo korektnu utakmicu . Imali smo ogromnu prednost u drugoj četvrtini koju je protivnik dobrom igrom uspeo znatno da smanji . Uspeli smo ponovo da se odlepimo u poslednjoj četvrtini i održimo tu prednost do kraja meča.
Aleksandar Glišić, Čestitam igračima i trenerima Mege na zasluženoj pobedi. Mega Bemax je ozbiljan klub sa talentovanim igračima i izvanrednim uslovima za rad. Uz Crvenu Zvezdu najozbiljniji su kandidat za pobednika takmičenja u svim uzrasnim kategorijama. Koristim priliku da im čestitam na osvajanju juniorske ABA lige i pionirskog kupa Srbije. Želim im puno sreće u nastavku takmičenja…
Novak Gole, Igrali smo dobro, čestitao bih saigračima na borbi, pružili smo jak otpor ali nije bilo dovoljno, bili su dominantniji u skok igri i zasluženo pobedili. Čestitao bih ekipi Mega Bemaxa.

More in Aktuelno