2. ŽLS

2ŽLS, Ljubovija – Duga, 61:55

Dinamična utakmica sa dosta propustenih akcija, zaslužena pobeda domaćina bez preokreta rezultata u igri. U domaćoj ekipi Iva Perić postigla najveći broj poena dok u gostujućoj sa 25 postignutih poena bila je Renata Stepanović.
Petar Arsenović, Pre svega da čestitam svojoj ekipi. Ne mogu biti zadovoljan igrom ali rezultatom jesam zadovoljan. Pobedili smo jednu od najboljih ekipa koja je kandidat za viši rang. Vidi se da smo ekipa koja nije uigrana jer nismo u punom sastavu na treninzima. Nadam se da ćemo iz utakmice u utakmicu biri sve bolji i bolji. Čestitam protivničkoj ekipi na fer borbi.
Vera Janjić, Utakmica teška, derbi kola, ekipa Duge je ekipa sa velikim kvalitetom, dosta mladih igračica, imaju jaku odbranu, ekipa je dosta napredovala u zadnje dve godine. Igrali smo na trenutke dobro i mi i oni, imali smo loš šut i mi i oni ali ovog puta smo mi pobedili. Zahvaljujem se na fer borbi.
Vuk Stepanović, Čestitam domaćoj ekipi na pobedi, bila je jako borbena utakmica sa obe strane, primetio bih nervozu u obe ekipe. Kvalitet prikazane igre i sa jedne i sa druge strane ne oslikava realan kvalitet i jedne i druge ekipe. Čestitao bih domaćinu na pobedi i zadovoljstvo je igrati pred ljubovijskom publikom.
Renata Stepanović, Čestitam protivnicama na pobedi, danas su igrale bolje od nas, nismo ispunile trenerove zadatke i nismo uspele da loptu ubacimo kroz obruč. Cestitam Ivi Perić na sjajnoj igri.

More in 2. ŽLS