RODA JLS

BEKO – POLET 94:54

Ubedljiva pobeda domaće ekipe rezultatom 94:54. Na samom startu utakmica je dobila pobednika jer je već posle prve četvrtine bilo 33:08 za domaćine. U nastavku meča prednost se uvećala sa 19:11. Gosti su samo u trećem periodu uspeli da pobede 19:22 što je malo ublažilo prednost ali je domaća ekipa u poslednjem periodu opet pobedila sa 23:13. Meč je protekao u fer i korektnoj igri obe ekipe.
Vasilije Budimić, trener KK Beko, Dobro otvaranje meča. Kasnije je došlo malo do opuštanja što ne bi trebalo da se dešava ali imamo par povratnika iz povreda pa to treba dovesti u red. Ostalo je još tri kola do kraja, nama praktično treba jedna pobeda za sigurno četvrto mesto. Nije ak raspored ali cilj je veoma blizu. Što se nas tiče, možda smo već i prebacili tu neku zacrtanu liniju za ovu sezonu i moramo biti zadovoljni mada nikad ne treba stati nego trenirati dalje i biti još bolji.
NIkola Kovačević, igrač KK BEKO, Zadovoljan sam kako smo otvorili utakmicu. U prvoj četvrtini smo odmah otišli na preko 20 razlike za nas. Prvo poluvreme osigurali smo razliku, iako se protivnik malo probudio u trećoj četvrtini utakmicu smo lagano priveli kraju.
Luka Spasojević, KK Polet, Mi smo iz samog starta krenuli loše, oni su nas pretrčali što i jeste njihova glavna odlika – trčanje i kontranapadi. Mi nismo uspeli da zaustavimo taj njihov prvi nalet i odlepili su se na veću razliku. Kasnije smo se malo trgli ali nedovoljno na sprečimo njihove lake poene.

More in RODA JLS